Pilula de „a doua zi” este avortivă

„Contracepţia de urgenţǎ, postcoitalǎ (pastila de a doua zi) –ABORTIVǍ !
1.) Def. : sunt acele metode care urmăresc prevenirea unei sarcini după un act sexual neprotejat, posibil fertil.( Planif. 11-1).
Comentariu: dacă fecundaţia a avut deja loc NU mai poate fi vorba de o prevenire a sarcinii ! Din acest moment orice metodă folosită va fi exclusiv avortivă ! Este considerat un tratament de urgenţă, fără a avea de fapt un scop de vindecare, ci dimpotrivă are un scop de a ucide o viaţă de abia începută. Ne întâlnim din nou cu situaţia unui avort hormonal ( timpuriu). În cazul folosirii DIU (sterilet-n.n.), avortul este produs atât mecanic cât şi hormonal.”

,,Pilula de urgenţă” nu acţionează asupra embrionului, ci asupra mucoasei uterine şi influenţează transportul lui prin trompa uterină, încetinindu-l. Embrionul în cele 10 – 14 zile de la concepţia lui (denumit pre-embrion de către literatura de specialitate), nu se mai poate nida, ceea ce duce la moartea lui. Deci efectul nu este direct, ci indirect.

www.human-life.ch/ – 2k, HLI – Raport, ianuarie 2006, pag.6).” Dr. Christa Todea Gross – METODE CONTRACEPTIVE şi ABORTIVE

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe