În 2018, 42 de milioane de avorturi înregistrate la nivel mondial

https://ortodoxinfo.ro/2019/01/05/genocidul-de-langa-noi-avortul-in-2018-42-de-milioane-de-avorturi-inregistrate-la-nivel-mondial/?fbclid=IwAR1hIoBCPDK9WbJ-2hN9snvVs0oRVC7Fbn3Rzu9XXtIFfyP201LR4muJVFU

„La 31 decembrie 2018, conform Worldometers, se înregistrau 41,9 milioane de avorturi efectuate de-a lungul întregului an. Prin comparație, 8,2 milioane de oameni au murit de cancer, 5 milioane din cauza fumatului și 1,7 milioane din cauza SIDA. …

De asemenea, raportul evidențiază numărul total de avorturi din lume bazat pe ultimele statistici privind avorturile publicate de Organizația Mondială a Sănătății.

La nivel global, în 2018 aproape un sfert din cazurile de sarcină (23 la sută) au fost terminate printr-un avort, iar la fiecare 33 de nașteri alți 10 bebeluși au fost avortați.”

Worldometers estimează că aproximativ 59 milioane de oameni au murit în 2018 dar acest număr nu include bebelușii uciși prin avort. Bebelușii nenăscuți nu sunt recunoscuți ca ființe umane deși biologic sunt dovezi că ei sunt ființe umane unice din momentul în care au fost concepuți și că avortul înseamnă o moarte brutală, violentă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
<span>%d</span> blogeri au apreciat: