„Avortul silentios” sau cum nu vei stii niciodata cate vieti ai curmat prin contraceptie

Dr.Christa Todea-Gross: „Am numit acest avort timpuriu “avort hormonal “, fiind provocat de către hormonii conţinuţi în pilula contraceptivă. Dr. Wilke îl numeşte micro-avort . Efectul lor contraceptiv este minor în comparaţie cu efectul lor abortiv şi al efectelor secundare asupra întregului organism ! Dr. Rudolf Ehmann din Elveţia considerǎ cǎ s-a pus pe piaţa cel mai sinucigaş medicament care a existat vreodatǎ ! „

Nicolae Tanase, paroh in Valea Plopului, Prahova, membru fondator al Asociatiei PROVITA: “ Deci avem peste 20 de milioane (n. ed la ora actuala 29 de milioane) , noi, poporul roman am avortat. Dar asta este statistica oficiala. Dar mai sunt pe atatea avorturi facute in cabinete particulare si neinregistrate, si mai sunt de vre-o trei ori [pe atat] avorturi facute la 14 zile de la conceptie, prin sterilet si prin pastilute, prin asa zisa contraceptie chimica, dar nu e contraceptie este contragestiva.” 
Dr.Christa Todea-Gross: „Cele mai multe metode contraceptive sunt de fapt şi metode abortive. Deseori efectul pilulei contraceptive sau a steriletului omoară embrionul. Însăşi Firma Shering, una dintre marile companii producătoare de contraceptive, a recunoscut acest efect al pilulei, chiar şi al „pilulei uşoare”( micropilula). Într-o scrisoare adresată redactorului ziarului „Informatorul” din Viena, Firma Shering scria: „La fel ca şi toate celelalte contraceptive estrogenice şi progesteronice, şi pilula „uşoară”( micropilula) are aceleaşi efecte fiziologice care împiedica implantarea embrionului în mucoasa uterină. Efectul ei contraceptiv constă nu doar în aceea că inhibă ovulaţia şi împiedică ascensiunea spermatozoizilor spre trompa uterină ci împiedică dezvoltarea ciclică şi normală a mucoasei uterine.” (Cap.III, ” Mai multă lumină. Vindecarea rănilor postavort”, de Manfred Műller, Viena, 2006) ; – O femeie care ia pilula şi rămâne însărcinată, după 14 zile pierde copilul deoarece embrionul nu are nici o şansă să se implanteze în uter datorită efectelor pilulei. Ea va avea deci un avort timpuriu . “ ( Cap.III, ” Mai multă lumină. Vindecarea rănilor postavort”, de Manfred Műller, Viena, 2006) ; – acum pilula se mai numeşte „ inhibitor de ovulaţie”. Aceasta înseamnă că ar trebui sa evităi fecundaţia, nefiind prezent nici un ovul. Dar dacă pilula cu conţinut mare de hormoniavea deja un eşec de 7% , cazuri în care ovulaţia are loc, deci şi fecundarea este posibilă, în prezent pilula cu doze mici de hormoni are o rată de eşec până la 30-50%, cazuri în care are loc ovulaţia. Si secreţia mucusului cervical, datorită concentraţiei mici de hormoni nu mai este atât de 10 dens, ci devine mai clar , lăsând să treacă spermatozoizii, dci efectul lor contraceptiv scade. ( Roland Sussmuth:”Metode contraceptive”, Holzgerlingen 2000, p.102) ; – prevenirea implantării embrionului prin efectul antinidatoriu al pilulei distruge viaţa la fel de mult ca şi în cazul în care provocăm un avort imediat după o implantare reuşită ( Roland Sussmuth:”Metode contraceptive”, Holzgerlingen 2000, p.102 )

Fericitul parinte Ghervasie Papaschevopoulos (+1964) facea urmatoarea descoperire profetica inainte de adormirea sa: „ Vor veni multe nenorociri asupra omenirii. Cauza celor care există si a celor care vor mai veni – si desigur, a sângelui care se varsă în diferite războaie, sunt avorturile. Embrioanele pe care multi medici nu le consideră oameni întregi, se răzbună. Fiti încredintati că acesti copiii – chiar de o oră să fi fost conceptia – vor învia în ziua judecătii, asemenea tuturor oamenilor, dar vor fi orbi, din cauză că nu au fost botezati. Si vor cere socoteală mamelor lor: de ce i-au trimis astfel, neluminati? Cine le-a dat acest drept?.”

surse: http://www.darulvietii.ro/resurse/contraceptia/metode-de-contraceptie-care-sunt-de-fapt-avortive/ ;

Dr-christa-todea-gross-metode-contraceptive-si-abortive-avortive.

Publicat de provitabv

provitatargujiu.ro

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
<span>%d</span> blogeri au apreciat: